Zoe Saldana: Željela bih se roditi kao muškarac, zanima me kako je to mokriti stojećki

GLUMICA Zoe Saldana, zvijezda "Avatara", na losanđeleškoj premijeri svog najnovijeg filma "Death at a funeral" novinarima je otkrila kako bi se voljela ponovno roditi kao muškarac. "Nakon što umrem, voljela bih se vratiti kao muškarac. Želim znati kako je to mokriti stojećki", kazala je Saldana otkrivši kakvo joj se to bitno životno pitanje vrti po glavi.

Saldana je otkrila i kako se od najranije dobi opijala tekilom i to pred bakom: "Svake subote moja je majka radila do kasno, a sestre i ja smo se opijale tekilom. Bile smo malene. Ne mogu vam ni reći koliko smo malo godina imale. Bilo je jako ružno kad su otac i majka to otkrili, jako su se razočarali u baku i nas".

U nedavnom je intervjuu Zoe progovorila o svojoj selidbi iz New Yorka u Dominikansku Republiku kad joj je bilo devet godina: "Iz ove urbane sredine smo otišli u divljinu. Učili smo hvatati ribu. Učili smo i penjati se na stabla kokosa - i reći ću vam, to je jebeno opasno. Pisala sam domaće zadaće na stablima guave i manga".

"Death at a funeral" komedija je koju redateljski potpisuje Neil LaBute, scenarij su napisali Aeysha Carr i Chris Rock, a producenti filma su Chris Rock, Sidney Kimmel, Share Stallings, Laurence Malkin i William Horberg. U filmu glume Chris Rock (Aaron), Martin Lawrence (Ryan), Tracy Morgan (Norman), James Marsden (Oscar), Zoe Saldana, Columbus Short, Kevin Hart, Danny Glover, Regina Hall, Loretta Devine i Ron Glass.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.