Zooey Deschanel otkrila zašto nikad ne gleda božićni klasik u kojem je glumila

Foto: Press

Svake godine tijekom blagdanskog razdoblja na televizijama se vrte stari božićni klasici, a jedan od njih je i Elf (Vilenjak). Mnogi ga rado iznova gledaju, ali ne i Zooey Deschanel.

Ona je s Willom Ferrellom glumila u hitu iz 2003. godine, ali ga nije pogledala poslije premijere. Iako voli gledati božićne filmove, njezin nije među onima koje rado pogleda. U nedavnom razgovoru za Us Weekly otkrila je zašto ne gleda Elfa, koji je mnogima omiljeni božićni klasik.

Ne voli gledati filmove u kojima glumi

"Ne gledam sebe ni u jednom filmu ili seriji. Osjećam da bi to moglo biti narcisoidno. Gledala sam ga na premijeri, stvarno je dobar, ali ne volim gledati sebe", rekla je.

Iako ne želi gledati film, ima lijepa sjećanja na Ferrella. "Volim ga. On je sjajna, sjajna osoba. Jedan od najboljih. Od tada je napravio nevjerojatne stvari", rekla je. 

Njen zaručnik obožava Elfa

Ispričala je da joj je najdraži film Meet Me in St. Louis, ali zapravo više voli blagdansku glazbu nego filmove. "Volim pjevati božićne pjesme. To mi je najdraže. Uživam pjevati s prijateljima i volim svu blagdansku hranu", rekla je.

Njezin zaručnik Jonathan Scoot prošle godine je na Instagramu objavio da je Elf njemu omiljeni božićni film, pogotovo scene u kojima Zooey pjeva. Glumica kaže da ga on svake godine gleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.