Zorannah lupetala o koronavirusu, pratitelji poručili: "Nešto s mozgom nije u redu"

Foto: Instagram

SRPSKA modna blogerica Zorana Jovanović Zorannah obratila se svojim pratiteljima preko društvenih mreža, a između ostalog govorila je i o svojem viđenju situacije oko koronavirusa. 

"Ja mislim da je taj virus umjetnim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju cjepivo za to već napravljeno unaprijed prije izvjesnog vremena", kazala je Zorana.

Blogerica je iznijela i svoje predviđanje na koji način će se zaustaviti pandemija koronavirusa

"Strateški je bilo plasirano tamo gdje je, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, možda sam potpuno pogrešno shvatila. Mislim da će se za nekoliko tjedana čarobno pojaviti to cjepivo i da će se sve vratiti u normalu do 5. mjeseca."

Pratitelji smatraju kako je Zorana u pogrešnom trenutku počela sa širenjem panike i teorijama zavjere, s obzirom na to kako je u Srbiji proglašeno izvanredno stanje, a broj oboljelih popeo se skoro do 100. 

"S mozgom vidimo da se dogodilo nešto strašno", "Mišljenje i dupe ima svatko", "Tko je ova kreatura", "Nemoj samo ti da komentiraš ovakve teme", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.