Zrakoplovna kompanija iz SAD-a objavila pravila odijevanja: Donje rublje je obavezno

Screenshot: TikTok

Jedna od najvećih zrakoplovnih kompanija u SAD-u upozorila je buduće stjuardese i stjuarde da moraju nositi donje rublje ako dobiju priliku raditi za njih. Delta Air Lines nedavno je objavila dvostrani dokument koji detaljno opisuje stroga pravila koja njihovi stjuardi moraju slijediti.

Zaposlenici trebaju biti "dotjerani"

Dokument, naslovljen Potvrda o zahtjevima za izgled pri zapošljavanju stjuarda Delta Air Linesa, objašnjava da, iako zaposlenici trebaju biti "strastveni" u vezi s korisničkom uslugom, također moraju biti "dotjerani", prenosi Unilad.

"Kako biste radili u Delti, trebate se brinuti o svojoj osobnoj čistoći i higijeni, što uključuje održavanje brade urednom i dobro njegovanom. Ako koristite aftershave ili parfem, smijete ga nanositi samo lagano. Trepavice također ne smiju biti ekstremne u duljini i volumenu. Tetovaže moraju biti skrivene ispod odjeće, što znači da ne smije biti nikakve vidljive originalnosti", ističu iz kompanije.

"Donje rublje mora se nositi"

Osim toga, zabranjeni su nokti u neonskim bojama. Ako ih kandidati već nalakiraju, trebaju koristiti svjetlije nijanse, a nokti moraju biti čisti, uredni i skraćeni, bez oštećenja na laku.

Najzanimljivija su stroga pravila odijevanja. Dokument jasno naglašava kriterije koje bi kandidati trebali slijediti: "Donje rublje mora se nositi, ali ne smije biti vidljivo. Odjeća mora biti profesionalna i dobro pristajati. Haljine i suknje trebaju biti do koljena ili ispod. Sportske cipele nisu dopuštene, a kravata je obavezna uz košulje s dugim rukavima za one koji odaberu mušku uniformu."

Glasnogovornik kompanije izjavio je za Daily Mail: "U interesu transparentnosti i jasnoće za sve potencijalne kandidate, potičemo ljude da 'se obuku za uspjeh' i ostave dobar prvi dojam dok teže pridružiti se redovima stjuarda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.