Zrinka Cvitešić: Brač mi je novi dom, a masline su mi psihijatar

Foto: Press/Grgo Jelavic/PIXSELL

Zrinka Cvitešić gostovala je u podcastu Ane Radišić te tamo otkrila kako izgleda njen život kad nije na filmskim setovima. Dotaknula se i premijere filma o Draženu Petroviću u kojem igra jednu od glavnih uloga, njegovu majku Biserku.

"Brač mi je dom"

"Brač mi je po novom dom, a ono što mi Bračani kažu je da imam mediteransku dušu, jako me dobro prihvaćaju. Sad sam se baš vratila iz maslina, to mi je kao najbolji psihijatar, najbrže mi napuni energiju nakon iscrpljujućih projekata", rekla je Zrinka koja dobar dio godine provodi na Braču, gdje proizvodi maslinovo ulje za koje je dobivala i nagrade.

Dotaknula se i skorašnje premijere filma o Draženu Petroviću u kojem igra jednu od glavnih uloga, njegovu majku Biserku.

"To je prvi projekt u mom životu koji nisam odabrala jer sam za ovaj projekt ja bila Biserkin uvjet, ona je htjela da je igram. Ali i da to nisam znala, ne možeš odbiti takvo nešto. Dupla je odgovornost kad igraš osobu koja je živa i koja je pritom Biserka Petrović. Jako mi je drago što sam je mogla bliže upoznati. To je žena koja je krenula od nule, koja je nosila s bakom mlijeko na magarcu bogatijim ženama u Šibeniku da bi danas bila to što je. I pritom je malo za reći da je život nije štedio", smatra Cvitešić.

O vezi s Nikom Kranjčarom

Zrinka je već godinama u vezi s bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom. Par se rijetko pojavljuje u javnosti, a glumica se sad dotaknula i tog aspekta života.

"Od malih nogu te uče da nešto ne smiješ, stalno je stavljanje u neke okvire, stalno te uče da se moraš svidjeti drugima, da se ne zamjeriš, a kad uz to odabereš posao koji je gluma, u kojem se doista moraš svidjeti drugima i gdje svi imaju pravo na svoje mišljenje o tebi, to za mladu osobu zaista može biti horor. Bilo je razdoblja kad sam samo htjela otići čuvati ovce na Brač. Ali zaista volim ovaj posao i čak ne vjerujem da i u nečem drugom ne bih bila uspješna. Ne vjerujem čak ni da ću se glumom baviti do kraja života, ali svejedno počneš vjerovati u sebe i onda savladaš sve te situacije", kaže.

"Mislim da je u svakom odnosu u kojem živiš jako važno da imaš dvije osobe koje se podržavaju i poštuju. Možeš se puno voljeti, ali ako nemaš dio razumijevanja i spremnost na kompromis, onda ni ostalo nije važno, a čini mi se da se sve više toga nema", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.