Zsa Zsa o koncertu Eda Sheerana: Bio je show, ali meni je nešto jako nedostajalo

Screenshot/Foto: Instagram/Maja Furjan/Index

PJEVAČICA Zsa Zsa osvrnula se na sinoćnji koncert svjetske megazvijezde Eda Sheerana, koji je na zagrebačkom Hipodromu nastupio pred 70.000 ljudi. Pohvalila je produkciju i specijalne efekte, no i priznala kako joj je "nešto nedostajalo". 

"Žao mi je jer je ranije bio bolestan pa mu se to još uvijek čulo pjevački", napisala je u storyju, dodajući: "Muka je kad moraš odraditi ovako nešto, a ne možeš vokalno dati 100 % (iako on uvijek igra na kartu showa ili emocija jer nije ekstra vokalist i zna to), tako da na kraju to nije ni važno." 

"Meni je nešto jako falilo" 

"Ne mogu si pregrist jezik i moram izreći, iako je to sad jako ‘unpopular opinion‘ i sad ću dobiti napade sa svih strana zbog svoje jezičine. Meni je nešto jako falilo... Vjerujem da je iznimno teško skakat po pozornici uz ljetnu temperaturu i vatrene efekte oko sebe i praktički sve svirati sam i istovremeno pjevat s još bolesnim glasnicama. Pozornica je luda, produkcija je nemjerljiva s onim što inače viđamo, sve je tip top. Ne mogu ni zamisliti nivo stresa, adrenalina... I da odmah kažem da mu se divim s jedne strane", objasnila je, dodajući kako joj je nedostajao "wow trenutak". 

"Možda vokalni, jer ja volim slušati takve vokaliste pa makar na neki njegov način ako ništa drugo. Nisam ni očekivala Adele ili Beyonce, ali bar malo više emocije na predivnim baladama koje ima u svom opusu. Imala sam osjećaj da ih je samo odradio, u bržem tempu nego inače (možda od adrenalina) i nije doprlo do duše onako da ti jako zasuze oči od sreće, nostalgije tuge ili čega god, kao kad ju pustiš na radiju", napisala je. 

"U trenucima mi je bilo dosadno" 

"Ja, na primjer, volim osjetiti takvu nekakvu ekstazu na takvim ogromnim koncertima. Možda imam prevelika očekivanja. Možda je do tribina, možda je na parteru bilo bolje. Ali, neću još godinama pričati o ovome kao kad pričam o Adele u Veroni u rimskoj areni. Nemojte me mrziti", poručila je, dodajući kako ju je oduševio Calum Scott, koji je nastupio prije Sheerana. 

"Jučer sam došla s 38 temperaturom i bakterijskom upalom samo da ne propustim show. I bio je show, je. Ali, u trenucima mi je bilo dosadno", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.