Zvijezda Euforije: Dijele moje gole scene i ispod mi tagiraju obitelj. To je odvratno

Foto: HBO/Instagram

SYDNEY SWEENEY izjavila je da je "odvratno i nepravedno" to što ljudi snimaju njezine golišave scene i objavljuju ih po društvenim mrežama označavajući članove njezine obitelji. 25-godišnja glumica i zvijezda HBO-ove serije Euphoria u novom intervjuu za GQ govorila je o mnoštvu kritika po internetu na svoj račun, od kojih su neke "otišli predaleko uplićući joj obitelj".

"Došlo je do točke da su počeli tagirati moju obitelj, koja to nije zaslužila. To je potpuno odvratno, ali i nepravedno. Cassie je seksualizirana osoba u školi, a sada, ironično, gledatelji istu stvar rade meni", navela je Sweeney.

"Vjerujem redatelju i volim glumiti likove koji živciraju ljude"

Međutim, Sydney je poručila da je ne obeshrabruju stalne kritike, kazavši kako je sve to skupa samo smiješno. "Ja sam umjetnica. Glumim likove. Zbog toga baš želim glumiti likove koji još više ljute ljude", izjavila je.

Glumica je ovom prilikom pohvalila i redatelja Euphorije Sama Levinsona, zbog njegovog odabira načina na koji je prikazana Cassie. "Vjerujem Samu u onome što radi s Cassie. Zaista je dobar osjećaj imati povjerenja u redatelja jer to jednostavno mijenja cjelokupno iskustvo nas glumaca."

Brojne rasprave o golotinji u Euphoriji

Ovo se događa skoro godinu dana nakon što je Sydney pokrenula brojne rasprave o količini golotinje koju je Sam u početku zamislio u seriji, kada ga je zamolila da izreže neke od Cassienih scena u toplesu.

Sydney utjelovljuje Cassie Howard u popularnoj drami Sama Levinsona, a glumi uz Zendayu, Maude Apatow, Alexu Demie i Jacoba Elordija. Ako ste gledali seriju, koja je dobila široku pohvalu kritičara otkad se pojavila na ekranima 2019. godine, znat ćete da ne bježi od teških tema i prikazivanja sadržaja s golotinjom.

Sydneyn lik Cassie ima nekoliko golišavih i scena u toplesu u seriji, a sve su dobile hrpu pažnje na internetu, kako pozitivne tako i negativne. Glumica je već prije objasnila gole scene njezinog lika, rekavši za Teen Vogue u ožujku da su "važne za priču".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.