Zvijezda Moderne obitelji: Odselila sam iz LA-a, trebao mi je mirniji život

Foto: EPA

Glumica iz serije Moderna obitelj Ariel Winter poručila je da se posvetila sebi te da se preselila iz Los Angelesa u potrazi za mirnijim životom izvan grada prepunog slavnih osoba.

"Los Angeles nikad nije bio moj stil"

"Mislim da Los Angeles nikad nije bio moj stil, ali jednostavno sam bila nervozna", rekla je Ariel (26) za E! News. "I onda se pojavila ova prilika i pomislila sam: Znaš što? Nalazim se u sezoni promjena i stvarno se trudim iscijeliti, rasti i evoluirati. To mi je otvorilo svijet na mnogo načina", poručila je.

No, čak i uz ovu veliku promjenu u životu, neke stvari ostaju iste. Kao na primjer njezina bliska veza s kolegama iz serije Moderna obitelj. Kada je prošli tjedan primila Legacy nagradu na četvrtoj godišnjoj Legacy Ball ceremoniji, njezin televizijski brat Nolan Gould pridružio se njezinom dugogodišnjem dečku Lukeu Benwardu kako bi joj uručili glavnu nagradu večeri.

"Bio je moj prvi najbolji prijatelj"

"On je moj brat", objasnila je. "Bio je moj prvi najbolji prijatelj, što je zaista prekrasna stvar. Upoznali smo se kad je njemu bilo 10, a meni 11, i prošli smo kroz mnoge faze života zajedno. I prošli smo kroz sve, kroz dobro i loše", poručila je.

Što se tiče ostatka glumačke ekipe Moderne obitelji, njihova obiteljska dinamika i dalje je jaka. "Svi se volimo. To je nevjerojatno", oduševljeno je rekla, dodavši da kada "provodiš toliko vremena s ljudima, stvarno postanete obitelj koju glumite."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.