Zvijezda One Directiona najavila prvu solo turneju 10 godina nakon odlaska iz grupe

Foto: Profimedia

Pjevač Zayn Malik otkrio je da će krenuti na svoju prvu solo turneju, deset godina nakon što je napustio One Direction. Ovu je vijest podijelio u emisiji Jimmyja Fallona gdje je voditelju predao poruku, prenosi The Sun.

Na njoj je pisalo: "Hej Jimmy, super te vidjeti, prijatelju. Idem na svoju prvu solo turneju ove jeseni, pa možda kad završiš s branjem jabuka s ekipom možeš doći pogledati moju turneju Stairway To The Sky diljem SAD-a i Velike Britanije". "Službena najava ide sutra ujutro, javi mi za koji datum želiš karte", dodao je.

Oduševio fanove

Vijest je izazvala euforiju među njegovim obožavateljima, koji nisu mogli vjerovati da će turneja početi tako brzo. "Čekamo ovo već dugo vremena", "Tako sam ponosan na tebe i koliko si daleko stigao", "Čekaj, turneja je ove godine?? Mislio sam da će biti tek na proljeće ili tako nešto. Što?", samo su neki od komentara fanova.

Zayn je One Direction napustio 2015. godine. Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan tada su nastavili kao četvorka, no 2016. godine su najavili pauzu na neodređeno vrijeme kako bi se članovi mogli posvetiti solo projektima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.