Zvijezda Pogrešnog čovjeka ljubi lijepu kolegicu, kćer glumačkih legendi

Foto: Instagram

IAKO je mladi glumac Roko Sikavica, koji u dramskoj seriji ''Pogrešan čovjek'' tumači ulogu Vena, mislio da za njegovu vezu s kolegicom Tenom Nemet Brankov dolaze malo izazovniji dani jer se zbog snimanja u Beogradu vole na daljinu - na kraju je ispalo bolje nego što je očekivao.

"U Zagrebu sam češće nego što sam mislio da ću biti. Moram igrati predstave svaki tjedan pa ostanem po tri-četiri dana tako da se ta moja odsutnost zapravo i ne osjeti. Kao da i nismo razdvojeni", kaže Roko o vezi s djevojkom u koju se zaljubio prije tri godine, inače kćeri pokojnih glumačkih legendi Slavka Brankova i Marine Nemet.

"S Tenom mi je najljepše ikad. Kad se zaljubiš u nekog, daješ se cijeli, tu nema neke barijere. Isti sam kao i Ven kojeg igram u seriji", otkriva talentirani Splićanin.

Dodao je da ipak preferira određeni tip djevojke.

"Teško bih mogao biti s nekim u vezi tko ne razumije moj posao jer je taj posao dio moje osobnosti. Tako da je sreća biti s glumicom u vezi jer zapravo proživljava sve što i ja i sve me razumije. Nikada si nismo kritičari, samo velika podrška", rekao je 24-godišnjak kojeg je publika upoznala u seriji ''Ruža vjetrova''.

Volio bi i sa svojom djevojkom i vršnjakinjom raditi na istom projektu.

"Zasad smo zajedno glumili samo prilikom studentskih vježbi, a biti sa životnim partnerom u sceni ili na sceni jedno je potpuno drukčije iskustvo", priznaje mladić koji svaki slobodan trenutak najradije provodi s djevojkom, psom i prijateljima. Ipak, u šali je izdvojio i neke prednosti "samačkog života" i snimanja u drugoj državi.

"Mogu igrati po cijeli dan World of Warcraft a da me nitko ne osuđuje", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.