Zvijezda Seksa i grada podržala Kamalu Harris iz svog stana u New Yorku

Foto: EPA/Instagram

Nema sumnje za koga će Sarah Jessica Parker glasati na nadolazećim predsjedničkim izborima. Uoči velikog dana 5. studenog, glumica je na Instagramu podržala Kamalu Harris i Tima Walza, uz fotografiju s plakatom "Harris Walz" u svom domu u New Yorku.

Navela je 31 razlog zbog kojeg će glasati za Kamalu Harris

U opisu objave zvijezda serije Seks i grad navela je 31 razlog zbog kojih daje svoj glas demokratskoj kandidatkinji, uključujući čimbenike poput razumnih zakona o oružju, klime i prava žena. Parker je također spomenula svoje najdraže, uključujući svog sina i dvije kćeri, koje ima s mužem Matthewom Broderickom, dajući do znanja da glasa i u njihovom najboljem interesu.

Referirala se na svoju slavnu ulogu

Na oduševljenje mnogih obožavatelja, Sarah Jessica se u zaključku opisa referirala na svoju slavnu ulogu Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad te poručila: "I za određenu usidjelicu bez djece koju glumim na TV-u. S obiljem radosti, optimizma i ponosa. Glasam za potpredsjednicu Kamalu Harris i guvernera Tima Walza."

Objava ima preko 325 tisuća lajkova, a podržale su je slavne osobe poput Ariane Grande, Jessice Albe, Karlie Kloss i Andyja Cohena, koji su među mnogim poznatim licima koja su podržala kampanju Harris Walz uoči izbora sljedećeg mjeseca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.