Zvijezda serije Mentalist nedavno je uhićena, sada je sud donio presudu

Foto: EPA

Australski glumac i glavna zvijezda serije Mentalist, Simon Baker, ovog je ljeta uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a sada je sud donio presudu. Glumac je nedavno priznao na sudu da je u srpnju ove godine vozio u pijanom stanju u svojoj rodnoj Australiji, a njegova suradnja s policijom i sudom oslobodila ga je zatvorske kazne, prenosi People. 

Naime, 20. srpnja u jutarnjim satima glumac je zaustavljen u Byron Bayu jer je skrenuo preko središnje crte vozeći automobil marke Tesla. Strani mediji tada su izvijestili da je Baker bio nestabilan na nogama te da je nerazgovijetno govorio, imao suzne crvene oči te miris svojstven onima koji su konzumirali alkoholna pića.

Pušten je uz jamčevinu na uvjetnu kaznu

Baker, koji je tada bio sam u automobilu, također je priznao da je popio četiri čaše vina uz večeru oko 18 sati. Na lokalnom sudu u Mullumbimbyu je nedavno priznao da je kriv za vožnju s koncentracijom alkohola u krvi većom od 0.05%.

Budući da je glumcu ovo prvi prijestup te je izrekao svoje kajanje, pušten je uz jamčevinu na uvjetnu kaznu od devet mjeseci. Također, na sudu je rečeno da je Bake završio program rehabilitacije za prometne prijestupnike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.