11.2 milijuna pregleda: Tata stigao u posjet trudnoj kćeri zbog preslatkog razloga

Screenshot: TikTok

Nakon što je saznao da će sljedeće godine postati djed, jedan je čovjek preletio cijelu zemlju kako bi ispunio želju koju je njegova kći gajila otkad je bila mlađa.

Naime, Makenzie Walters i njezin suprug Tyler iz Kalifornije postat će roditelji djevojčice u siječnju 2025. Iako jedva čekaju da postanu roditelji, Waltersini roditelji još su uzbuđeniji što će prvi put postati baka i djed. Walters se nedavno prisjetila murala koje je njezin otac, Mark Hendron (55), oslikao na zidu u njezinoj sobi dok je bila mala. Uz taj mural veže toliko dragih uspomena da je poželjela da isti takav mural jednog dana u sobi ima i njezina kći.

Nakon što je doznao da mu je kći trudna, Hendron je sjeo na zrakoplov iz Delawarea i odletio u Kaliforniju kako bi joj ispunio želju. Čim je stigao kod kćeri i zeta, primio se posla i krenuo raditi mural u sobi još nerođene bebe.

"Imati tako nevjerojatnog oca kao što je moj, doista je dar na kojem sam više nego zahvalna. Ne samo da je nevjerojatan tata, već je i izvanredno talentiran umjetnik", rekla je Walters za Newsweek.

Hendron je na muralu radio devet dana zaredom, barem deset sati dnevno. Njegova kći sve je pratila pa objavila u obliku videa na TikToku. Priča je s 11.2 milijuna pregleda postala viralna, a možete je pogledati u nastavku.

@makenzieewalters Tell me you have the best dad without telling me you have the best dad🥹🥺 #pregnanttiktok #nursery #nurserydecor ♬ original sound - Zach Bryan Archive

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.