13.5 mil. pregleda: Curica je prvi put otišla na izlet u prirodu, pogledajte reakciju

Screenshot: Instagram

PRIRODA je čudesna, ali ne i malenoj Violet koja je naviknuta na život u gradu. Trogodišnja djevojčica iz Utaha postala je viralna nakon što je na Instagramu objavljena njezina reakcija na prvi izlet u prirodu.

Roditelji, Dallin i Ashley Seeley, izveli su kćer Violet u šetnju prirodom i obećali joj da će nakon kratkog izleta dobiti svoju omiljenu hranu.

"Zabavljaš li se?" upita mama Violet, na što curica odgovori: "Ne." Na pitanje zašto ne uživa i što želi raditi umjesto toga, Violet kaže: "Želim ići kući."

Ubrzo Violet otkriva da samo želi burrito, a onda se počne žaliti da je boli prst na nozi. Nekoliko trenutaka kasnije, vidno nezadovoljna djevojčica juri na svom romobilu prema automobilu.

Video je skupio 13.5 milijuna pregleda, a neki su se zapitali kako je djevojčica tek nakon tri godine života prvi put izašla u prirodu.

"Zar je živjela zaključana?", "Ona je princeza, nije to za nju", "Ne treba osuđivati ni dijete, ni roditelje. Neka djeca nemaju interes za prirodu i ne vole se igrati vani. To ne znači da su po čitave dane za ekranima", "Ponaša se kao tinejdžerica", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.