Brzo i lako: Osvojite poklon paket Nikel proizvoda protiv strija

Foto: Press

NIKEL, prepoznatljiv brand u inovativnoj prirodnoj kozmetici, između ostalog ima u ponudi i liniju protiv strija. Osim u trudnoći ovi proizvodi se mogu koristiti i kod djece u razvoju kada se nerijetko strije pojavljuju kao rezultat brzog rasta. Uz kvalitetu, posebno odabrani sastojci Nikel kozmetike jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.

Ulje protiv strija s mandarinom je koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina 100% prirodan i bez konzervansa. Ulje protiv strija daje vašoj koži elastičnost i tonus. Hrani i vlaži kožu, trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Preporučuje se za svakodnevnu njegu, zdravlje, ljepotu i mladost vaše kože.

Hidratantna krema, bogata prirodnim uljima, nježno daje vašoj koži sve što joj treba za elastičnost i tonus. Vlaži, hrani i njeguje kožu, sprječava nastanak strija i ublažava već nastale. Nanosi se ujutro i-ili navečer na cijelo tijelo, s posebnom pažnjom na područja sklona nastajanju strija: grudi, trbuh, stražnjica, bedra.

Mlijeko protiv strija sa pšeničnim klicama ugodne je svilene teksture, koži daje elastičnost i tonus. Hrani i vlaži kožu. Trenutačno se upija. Ne ostavlja mastan trag. Preporučuje se za svakodnevnu njegu.

Strije su linearne, lagano udubljene atrofične pruge na koži, nastale zbog slavljena elastičnog tkiva i prekomjernog rastezanja kože, u trudnoći, naglog rasta djece i mladih, kod nekih endokrinih bolesti kao i kod dugotrajnije terapije kortikosteroidima.

Sa sadržajem 100% prirodnih ulja i vitamina E dobivenog hladnim tiještenjem pšeničnih klica, Nikel će dati vašoj koži sve što joj treba za elastičnost i tonus. Ove bogate, hidratizirajuće proizvode možete koristiti za svakodnevnu njegu cijelog tijela, kako biste zadržali elastičnost i vlažnost svoje kože.

Vrlo je važno započeti s korištenjem preparata protiv strija na vrijeme. Kožu ćete tako na vrijeme dovoljno hidratizirati i onemogućiti njezino pucanje.

Već ste se uvjerili u djelotvornost Nikelovih preparata protiv strija ili će vam tek zatrebati? U svakom slučaju, ovdje vas čeka jedno lijepo Nikel iznenađenje. Uključite se u natječaj i upravo vi osvojite poklon paket proizvoda protiv strija za njegu trudničke kože trbuha.

Sve što trebate je uploadati sliku svog trudničkog trbuščića s porukom i podijeliti sliku sa svojim prijateljima i pozvati ih na „lajkanje“. Kako bismo znali da je to baš vaš trbuščić - pored njega stavite papirić na kojem piše: „Volim Index Mame!“, ili prirodnom bojom za tijelo napišite isti tekst preko trbuha. Požurite, natječaj traje do 14.4.

Slike podijelite na svojim društvenim mrežama jer između 20 fotki s najviše lajkova izabrat ćemo pobjedničku :)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.