Beyonce ima tri pravila za odgoj: Djecu nije briga čime se bavite. Ona samo žele mamu

Foto: EPA

Beyonce je oduvijek privatni život čuvala za sebe, ali u nedavno objavljenom dokumentarnom filmu Renaissance dala je rijedak uvid u svoj roditeljski stil.

Suprug Jay-Z i njihovo troje djece, Blue Ivy (11) te blizanci Rumi i Sir (6), pridružili su joj se na svjetskoj turneji i pojavljuju se u cijelom filmu. Blue Ivy čak se i pridružila mami na pozornici te svima održala lekciju o otpornosti.

Evo što smo sve naučili o metodama odgoja koje slijedi slavna pjevačica.

Sluša svoju djecu, ali drži se čvrstih granica

U jednom dijelu filma Beyonce razgovara o listi pjesama za koncert, dok je Blue Ivy u drugom dijelu sobe. Kad 11-godišnjakinja načuje da bi pjesma Diva mogla biti izbačena, ubacuje se: "Ne možeš ne otpjevati tu pjesmu."

Beyonce joj na preklinjanje uzvraća: "Cijenim tvoje mišljenje, ali moraš se smiriti. Ne možeš prekidati ljude."

To je najbolji dokaz da Beyonce uvažava mišljenje svoje kćeri, ali je potiče da misli na druge. Na kraju, konačna odluka uvijek je njezina, a od kćeri očekuje da to uvažava.

Zaštitnički se odnosi prema djeci

Kad je Blue Ivy upitala mamu može li s njom nastupiti na turneji, Beyonce se tome izričito protivila. Smatrala je da njezina kći nije prošla kroz određene prepreke i borbe koje bi je učinile spremnom za takav korak. Na kraju je popustila, a nakon prvog nastupa na društvenim mrežama proširili su se negativni komentari na račun nastupa.

"Bila sam razočarana što je Blue imala pristup takvim vijestima, ali nju su ti komentari potaknuli da vježba još više i da postane jača. Oduševljena sam što je toliko neustrašiva. Vidim da ima samopouzdanja i da vjeruje sebi", izjavila je Beyonce.

Vlastitoj majci pripisuje zasluge što je ostala prizemljena, a isto želi usaditi svojoj djeci

U dirljivom trenutku filma Beyonce razgovara s majkom, Tinom Knowles-Lawson, iza pozornice i zahvaljuje joj što je bila uz nju.

"Ovo je sve zbog tebe", kaže mami pa je zagrli.

Beyonce vlastitoj majci pripisuje zasluge za uspjeh, ali i za činjenicu da je ostala prizemljena. Isto želi i svojoj djeci pa tijekom turneje odvaja vrijeme kako bi ga provela s obitelji i dala prioritet potrebama djece.

"Djecu nije briga čime se bavite. Ona samo žele svoju mamu", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.