Brelfiji - novi trend među celebrity mamama

Foto: Instagram/Pinterest/Twitter

JESTE LI čuli za izraz brelfie? Bez brige - čut ćete, ako već niste jer tema je vječna - dojenje u javnosti, odnosno, snimanje i objavljivanje fotografija dok dojite svoju bebu. 

Teško je reći tko je prvi počeo s ovim trendom, no jedno je jasno - sve više mama, bile one super slavne ili ne, fotografiraju se u ovakvim trenucima i nerijetko fotografiju objavlju na društvenim mrežama. 

Je li dojenje stoga postalo privatna ili javna stvar? Je li to poriv da se svijetu obznani - eto, ja sam mama; dosađuju li se mame tijekom dugotrajnog dojenja pa se malo previše igraju svojim telefonom ili je jednostavno riječ o slobodi - mišljenja, ponašanja, pokazivanja. 
 
Sve u svemu, s obzirom da je ovaj trend dobio i ime, teško da će ga netko moći samo tako zaustaviti. Posebno kada vidimo da se slavne glumice bez imalo pardona ovako pokazuju u javnosti. No, možda time ipak žele pokazat svijetu da su i one iza selebriti maske, još uvijek samo obične žene.  
 
Karolina Kurkova

 
Alanis Morisette Miranda Kerr




Brooklyn Decker

 
Gwen Stefani

 

 


Posljednja od njih učinila je to prije pet dana, a riječ je o "našoj" Tamari Ecclestone

 

No, jedna je diva otišla čak i korak dalje i objavila fotografiju dojenja, ali bez bebe. 

Ako mogu starlete, može i glumica Jenny Molen

 

ona u ovome ne vidi ništa sporno.  

Ovaj selebriti brelfi trend naše slavne mame još nisu začele u našoj domovini. Možda je naše ozračje malo prečedno, a možda jednostavno nemaju baš nikakvu potrebu jedan takav intiman trenutak podijeliti s fanovima. 

Mislite li da je brelfi super nepotreban trend ili imate vrlo solobodan stav spram ovakvih fotografija u javnosti?  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.