Dadilja djece milijardera tvrdi da je taj posao mučenje zbog dva razloga

Screenshot: TikTok

TikTokerica Gemma na svom je profilu otkrila kako izgleda posao dadilje djece milijardera. Iako mnogi misle da je to povlašteno zanimanje koje donosi brojne prednosti, Gemma ističe da povlastice ne mogu nadmašiti stvari zbog kojih taj posao smatra mučenjem.

"Da, vozila sam Range Rovere jer su to bili najpraktičniji automobili koje milijarderi posjeduju. Boravila sam u otmjenim vilama s privatnim kinom", rekla je u jednom videu.

Nikad joj nije bilo dopušteno fotografirati i snimati kuće u kojima je živjela i radila, a postoje i druge stvari koje su je neugodno iznenadile.

"Kad djeca ne bi bila zadovoljna posluženim obrokom, hrana bi završavala u smeću. Ponekad jer bi se jednostavno predomislila oko toga što žele jesti", dodala je.

Šokirala ju je činjenica da je u jednu obitelj u koju je radila svako jutro u pet dolazio maser koji bi ondje ostajao dva sata. Također ju je smetao dio posla koji se odnosio na komunikaciju s obitelji.

"Smjela sam se obratiti majci djece samo ako sam imala nešto jako važno za reći. U suprotnom, mogla sam komunicirati samo s upraviteljem kuće", tvrdi.

Najmučnijim dijelom smatra smještaj. Objasnila je da su sve obitelji zahtijevale da Gemma živi s njima, ali "zbog toga je njezina spavaća soba nalikovala igraonici pa je morala spavati na kauču".

"Patila sam od nedostatka sna jer se od mene očekivalo da 24 sata, sedam dana u tjednu, nadzirem djecu preko ekrana za praćenje", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.