Dječak mjesec dana nije vidio baku. Njegova reakcija tijekom susreta topi srca

Screenshot: TikTok

ELLE Leonard, mama preslatkog dječaka čija je omiljena osoba na cijelom svijetu njegova baka, sa suprugom je i sinom pošla po Ellinu majku u zračnu luku. Kada je dječak ugledao svoju omiljenu osobu, nije mogao prikriti uzbuđenje.

Čim je ugledao baku, dječak je počeo uzbuđeno vriskati i jedva je čekao da ga tata spusti kako bi mogao otrčati baki. Baka je, baš kao i dječak, bila jednako uzbuđena nakon što se slatki dvojac nije vidio mjesec dana. Elle je u opisu snimke napisala: "Moja mama je njegova omiljena osoba na svijetu, prošlo je mjesec dana otkako su se posljednji put vidjeli".

Snimka je u samo tri dana postala viralna na društvenim mrežama, a na TikToku je dosad pogledana 33 milijuna puta, s milijunima pozitivnih komentara korisnika kojima je prizor izmamio osmijeh na lice.

@elleleonardofficial My mom is his favorite person in the world, and it’s been a month since they last saw each other ❤️ #livingleonard #7ftbaby #boymom #toddler #momlife #grandma #familytime ♬ Everybody Wants To Rule The World X Electric Love - darcy stokes
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.