Djed i baka su unuku prvi put rekli "ne", njegova reakcija slama srca

Screenshot: TikTok

MAMA Sydney Jones na TikToku je podijelila videozapis svog sina nakon što je od bake i djeda prvi put čuo riječ "ne". Sydney je snimila kako se dječak nakon toga ponašao, a scena koju je snimila mnoge je rastužila, ali neke i nasmijala.

Nije poznato zašto su mu djed i baka nešto uskratili, ali što god da je bilo u pitanju, njihovo "ne" jako je rastužilo dječaka. On je samo stajao na mjestu pognute glave, a povremeno bi učinio neki pokret rukama, kao da ni sam ne vjeruje što je čuo. Videozapis je od objave na TikToku pogledan gotovo dva milijuna puta, a komentari su različiti. 

"Maleni izgleda kao da prolazi najveću krizu u životu", "Dajte mu što god želi, ne mogu ga gledati ovako tužnog", "Znam da ne izgleda lijepo, ali tako djeca uče granice", "Jesam li ja jedina kojoj je ovo smiješno?", "Baš je sladak, ali mi je žao vidjeti da je ovako tužan", neki su od komentara. 

@keepinupwith_sydjones No. A word not often used by grandparents #toddlersoftiktok #foryou #foryoupage ♬ Sad Music - Max-Music
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.