Djelatnici jedne tvrtke svojim poklonom za bolesnog dječaka rasplakali mnoge

Foto: Facebook

NOĆNA mora svakog roditelja je da ne može pomoći svom djetetu. Upravo u jednoj takvoj noćnoj mori našli su se Christian i Justin Moore, bračni par iz Georgije. Naime, njihov dvogodišnji sin Logan pati od hipotonije, sindroma koji utječe na tonus mišića, odnosno na dječakove motoričke sposobnosti.

No po dolasku u bolnicu, očajni roditelji su saznali kako dječakovo zdravstveno osiguranje ne pokriva hodalicu ni bilo koje drugo pomagalo koje bi mu olakšalo kretanje. Kako nisu željeli odustati od pronalaska načina da pomognu svom sinu, na YouTubeu su pronašli videotutorijal kako da naprave hodalicu od PVC cijevi. Napravili su popis i uputili se u obližnju trgovinu materijalom, a kada su djelatnici čuli za što traže dijelove, i sami su se uključili u odabir najboljih materijala, piše CNN. Ipak, tek tad je uslijedilo pravo iznenađenje.

"Počeli su skupljati dijelove i rekli su nam da će ih sastaviti te da nam neće to naplatit. Rekli su nam da odemo po sladoled i vratimo se za sat vremena", ispričala je Christian, a kada su se vratili, zbilja ih je dočekala sastavljena hodalica, i to s napisanim Loganovim imenom.

"Nismo vjerovali da su bili spremni napraviti tako nešto. Nisam mogla ne zaplakati jer znam koliko je sve ovo težak put za mog sina. Sve ono što je najjednostavnije za njegove vršnjake, on je vrlo teško preživljavao", rekla je majka.

Bio je to emotivan trenutak i za djelatnike koji su nesebično pokazali svoju humanost i oduševili, ali i rasplakali mnoge.

"Svi su plakali vidjevši Logana kako hoda uokolo s ogromnim osmjehom na licu. Hvala Bogu što smo mogli pomoći", na svom Facebooku je napisao Jeff Anderson, jedan od djelatnika koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.