Ella Dvornik objavila fotku mlađe kćeri, fanovi je upozorili na jedan detalj

LUMI Wren, kćerkica influencerice Elle Dvornik i njezinog supruga Charlesa Pearcea, uskoro će napuniti sedam mjeseci. Ponosna mama fotografirala je kćer u sjedalici za bebe. Odmah je primila niz komplimenata, ali jedna pratiteljica upozorila ju je da posjedanje djeteta možda nije dobra ideja.

"Ella, nije ti ovo dobro za dijete, pitala sam puno liječnika. Dijete može sjediti kad je samo spremno za sjedeći položaj, tj. kad se samo posjedne i sjedi. Sve potpore i jastuci koji su nekad stavljani mogu ozlijediti i oštetit kičmicu za cijeli život", dobronamjerno je savjetovala, a slično je poručila još jedna žena.

"Dobila sam istu informaciju od više pedijatara. Istina, sve je lakše kad se dijete posjedne ali se treba strpjeti. Ako mu treba potpora, onda još nije vrijeme da sjedi."

Ella je pojasnila da Lumi sama sjedi, a ovaj stolac "je čuva kad se malo zaljulja".

"Treba uvijek biti u prostoriji s djetetom i nadgledati. Nikad ne znaš kad će se izokrenuti. Realno u bilo čemu se može ozlijediti", dodala je.

I druge mame su se uključile u raspravu te dale svoje mišljenje.

"Zaista nisu jasni ovi novi pedijatri... Ne znam kako smo mi odrasli i naša djeca.. Sad dijete ne smiješ posjesti, ne smije u hodalicu... Ne smije, ne smije i tako unedogled."

Ovakve sjedalice reklamiraju se kao proizvod namijenjen djeci od tri do 14 mjeseci koji "omogućuje bebama ergonomski i siguran položaj". Ipak, savjet stručnjaka je pričekati s posjedanjem dok beba sama ne pokaže snagu, a upozoravaju da je upravo prerano stavljanje bebe u sjedeći položaj jedna od najvećih grešaka koje rade roditelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.