AKO ste za ručak mislili skočiti do pekare, ovaj bi vas brzi recept mogao ipak odgovoriti od te namjere.
Naime, njoke s tunom, rajčicom i mozzarellom možete napraviti u samo 15 minuta, a osim prednosti kuhanog domaćeg obroka, vrlo vjerojatno će vam ostati dovoljno i za večeru.
Sastojci potrebni za pripremu ovog jela su:
- jedno pakiranje njoka
- dvije konzervirane tune
- limenka pasirane rajčice s pelatima
- maslinovo ulje
- naribana mozzarella
- dvije glavice luka
- nekoliko režnjeva češnjaka
- začini po želji.
Priprema:
Najprije skuhajte njoke. Zatim na tavi na malo maslinovog ulja prepržite luk i češnjak te dodajte Passatu s pelatima. Nakon što smjesa prokuha, dodajte tunu i začine te sve nekoliko minuta dobro promiješajte.
Na kraju pospite naribanu mozzarellu po vrhu i pomiješajte umak s njokima.
To je to, dobar tek!