Gotovi u tren oka: Fini njoki s tunom i rajčicom spremni su u samo 15 minuta

Foto: 123RF

AKO ste za ručak mislili skočiti do pekare, ovaj bi vas brzi recept mogao ipak odgovoriti od te namjere. 

Naime, njoke s tunom, rajčicom i mozzarellom možete napraviti u samo 15 minuta, a osim prednosti kuhanog domaćeg obroka, vrlo vjerojatno će vam ostati dovoljno i za večeru. 

Sastojci potrebni za pripremu ovog jela su: 

- jedno pakiranje njoka

- dvije konzervirane tune

- limenka pasirane rajčice s pelatima

- maslinovo ulje

- naribana mozzarella

- dvije glavice luka

- nekoliko režnjeva češnjaka

- začini po želji.

Priprema:

Najprije skuhajte njoke. Zatim na tavi na malo maslinovog ulja prepržite luk i češnjak te dodajte Passatu s pelatima. Nakon što smjesa prokuha, dodajte tunu i začine te sve nekoliko minuta dobro promiješajte. 

Na kraju pospite naribanu mozzarellu po vrhu i pomiješajte umak s njokima. 

To je to, dobar tek!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.