Hilary Duff prestala dojiti svoju šestomjesečnu kćer pa izazvala pravu raspravu

Foto: Instagram

31-GODIŠNJA glumica Hilary Duff krajem listopada prošle godine rodila je djevojčicu Banks Violet Bair, a svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetila svim ženama, posebno majkama koje doje. 

"Zaposlena sam mama dvoje djece. Prošlog tjedna odlučila sam prestati dojiti svoju šestomjesečnu djevojčicu. Prije nego što me osudite, dopustite mi da vam objasnim. Izdajanje na poslu je užas. Nije mi jednostavno išlo. Neugodan zvuk izdajalice odzvanjao bi mi glavom danju i noću", požalila se Hilary i priznala da je zbog iscrpljenosti imala drastičan pad količine mlijeka te je izgubila povezanost s djetetom.

"Bez obzira na sve to, uživala sam u svakom trenutku. Osjećala sam se tako sretno kada bih bila uz svoju bebu. Znam da mnoge žene ne mogu dojiti i zbog toga sam jako zahvalna što sam bila jedna od onih koja s tim nije imala problema. No trebala mi je pauza. Bila sam doslovno pred slomom", rekla je Duff i svojom objavom izazvala pravu raspravu. 

"Ne razumijem. Je li baš potrebno toliko raditi kad imaš tako malenu bebu?" bio je jedan od prvih komentara. 

"Kao da ne znaš koje su sve dobrobiti dojenja. Ne mogu razumjeti nijednu majku koja prestane dojiti zbog posla", napisala je jedna od njenih Instagram pratiteljica.

No većina je stala na glumičinu stranu poručivši joj da je u potpunosti razumije.

"Ovo si tako dobro napisala. Svaka bi mama ovo trebala pročitati. Pogotovo one koje rade i doje. Hvala ti na ovim riječima", poručila joj je jedna pratiteljica. 

"Sretno ti bilo. Dojila ili ne dojila, dobra si majka svome djetetu. Dala si sve od sebe, a to je važno", dodala je druga. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.