Kristen Bell i Dax Shepard objasnili zašto ne kupaju djecu svaki dan

MILA Kunis i Ashton Kutcher uzburkali su strasti. Slavni par nedavno je priznao kako ne kupa svoju djecu svaki dan pa su nagnali i neke druge da otkriju kakve navike slijede u svojoj kući. 

Drugi glumački par, Kristen Bell i Dax Shepard, roditelji kćeri Lincoln (8) i Delte (6), također su izjavili da "čekaju dok ne osjete miris". Sada su pojasnili što su time mislili.

"Nije to bila šala. To je najbolji znak da trebaju kupanje", rekla je Bell tijekom intervjua za Daily Blast Live. 

Shepard se složio.

"Rekli smo da smo ih dosljedno kupali prvih nekoliko godina kad je rutina prije spavanja bila zahtjevna. Da to nije bilo nužno da zaspu, to ne bismo radili."

Međutim, ističe kako njegova supruga općenito više drži do higijene od njega.

"Priznajem da bi moje navike mogle biti bolje", dodao je. 

Bell se na to osvrnula kazavši kako postoje i ekološki razlozi zbog kojih se ljudi ne bi trebali kupati svaki dan.

"Kod nas u Kaliforniji vlada suša. Nemamo tonu vode pa kad se istuširam, uzmem sa sobom i djecu, tako da sve iskoristimo istu vodu", ističe.

Prošlog mjeseca guverner Gavin Newsom zamolio je stanovnike Kalifornije da smanje potrošnju vode za 15 posto zbog pogoršanja suše. Jednostavan način za smanjenje potrošnje vode je kraće tuširanje. 

Osim toga, prema Klinici Mayo, previše kupanja beba i male djece sapunom može isušiti njihovu kožu

Američka akademija za dermatologiju na svojim web-stranicama navodi da djeca u dobi od 6 do 11 godina "ne trebaju svakodnevno kupanje, ali se moraju tuširati barem jednom ili dva puta tjedno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.