Mama blogerica priznala da je imala lažni profil za pljuvanje drugih influencera

POPULARNA britanska mama blogerica ispričala se zbog lažnog profila koji je napravila na stranici za tračanje kako bi mogla ogovarati influencere i svog supruga.

Clemmie Hooper sa svojih 700 tisuća fanova podijelila je priznanje nakon što su se proširile glasine da ona stoji iza lažnog profila. 

Anonimno je napadala popularne blogere i svoje takozvane prijateljice iz kruga mama influencerica. Za neke je rekla da se očajnički pokušavaju uklopiti, a propitkivala je i brak jedne mame blogerice. U jednom trenutku na meti se našao i njen vlastiti suprug, inače uspješan influencer koji stoji iza profila @father_of_daughters.

"Ranije ove godine postala sam svjesna da postoji stranica s tisućama komentara o mojoj obitelji i meni. Čitajući ih, postala sam paranoična i to je utjecalo na mene više nego što sam shvatila. Odlučila sam napraviti anoniman profil kako bih pokušala promijeniti mišljenje tih ljudi o sebi i svojoj obitelji", priznala je Hooper.

"Toliko sam se uživjela da se više nisam znala s tim nositi. Kad su korisnici posumnjali da sam to ja, napravila sam pogrešku počevši komentirati druge. Žalim zbog toga što znam da je uzrokovalo veliku bol", dodala je.

Hooper je na sebe preuzela odgovornost, ali nakon priznanja broj njenih pratitelja drastično pada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.