Žena plaća sinu da je vodi na spojeve. Razlog zbog kojeg ovo radi oduševio ljude

Screenshot: TikTok

VIDEOZAPIS majke Melisse Ann Marie proširio se društvenim mrežama nakon što je podijelila da od svog 12-godišnjeg sina traži da je svaki mjesec vodi na spojeve. Melissa tvrdi kako iza toga stoji dobar razlog, a mnogima se svidio njezin način razmišljanja. 

U snimci koja je na TikToku dosad pogledana 1.5 milijuna puta i dobila gotovo pola milijuna lajkova, Melissa je otkrila da svaki mjesec svom sinu daje 50 dolara, a od njega traži da sam isplanira cijeli spoj. Iako joj je ova praksa draga i zbog toga što provodi kvalitetno vrijeme sa sinom, ovakvom praksom želi postići nešto drugo. 

"Ideja je da ih pripremite za to kako izvesti djevojku na spoj u budućnosti, kako se ne bi potpuno izgubili kada za to dođe vrijeme. Tako im usput pomažete kako isplanirati i provesti spoj te ih podučavate osnovnom bontonu i ponašanju. Dok ih podučavate, provodite kvalitetno vrijeme s njima, što je najbolji dio", napisala je Melissa u objavi videozapisa. 

@melissaannmariee GRWM for a date with my boy 🥹 I heard about this idea from another teen/pre-teen boy mama and weve done this a handful of times now. We always have the best time with it! Basically you give them an allowance ($50) and they take you out on a date. The idea is you are prepping them for how to take a girl out on a date in the future so they aren’t completely lost when the time comes. So you help them along the way with how to plan and execute a date and you teach them basic etiquette and manners. And while you are teaching them, you get quality time with them which is the best part. What did he learn last night?! -to open the doors for me -not to walk ahead of your date -pay attention to their preferences with things (ex. ask where they want to sit in the movies— not just where YOU want) -pulled my chair for me -learned to give a waiter a non-verbal cue & signal for the check -learned how to pay for everything all on his own - to get creative and thoughtful with not a lot to spend 👏🏼 He planned a really fun one and i enjoyed teaching him these things and getting some one on one time together. I can’t wait to do this again! Trying to teach my boy all of these things so he can be the best partner for someone someday 🤍 #boymom #boymomlife #parentsofteens #motherhood #sandiego #fyp #parentingtips #gentleman ♬ original sound - Melissa Ann Marie

U njihovom posljednjem izlasku dječak je naučio otvoriti vrata svojoj pratnji, ne hodati ispred svoje pratnje, obratiti pozornost na preference osobe s kojom su u izlasku, povući stolicu dok sjedaju za stol, dati do znanja konobaru u restoranu da želi platiti i biti kreativan u cijelom procesu. 

Mnogima se svidjela Melissina ideja i odlučili su je pohvaliti jer odgaja dječaka koji će postati uzoran mladić.

"Ova ideja je toliko predivna. Sviđa mi se što ga učiš, ali i to što provodite vrijeme zajedno", "Odlična ideja. On izgleda kao da uživa u tome, a mislim da je i to jednako važno", "Ovako izgleda dječak koji će nekad biti mladić za primjer drugima", "Bravo mama, odlična ideja!", samo su neki u nizu pozitivnih komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.