Mama pokazala jednostavan potez koji pomaže roditeljima da učvrste autosjedalicu

Foto: TikTok

JESTE li se ikad borili s postavljanjem sjedalice svog djeteta u automobil? Onda ste na pravom mjestu. Trik koji je objavila mama i certificirana tehničarka za zaštitu djece putnika Joni počeo se širiti roditeljskim Facebook grupama. Ona je pokazala jednostavan trik kojim ćete osigurati da je autosjedalica vašeg djeteta dobro učvršćena i sigurno postavljena. 

@nosweatseatcheck

May is CPST month! ##carseatsafety ##rearfacing ##installation ##latch ##parenting ##momsoftiktok ##dadlife

♬ Taking Care of Business - LA Thunder

Video je snimila koristeći uobičajenu autosjedalicu kako bi olakšala taj proces većini roditelja. Prvo je pokazala koliko autosjedalice mogu biti labave, čak i ako su pravilno postavljene, a sigurnosno remenje čvrsto povučeno. Potom je demonstrirala kako ruku provući kroz rupu ispod jastuka na naslonu za ruke i još čvršće povući sigurnosno remenje. Tako ćete osigurati da je autosjedalica čvrsta, ali i udobna. 

@nosweatseatcheck

May is CPST month! ##carseatsafety ##forwardfacing ##installation ##latch ##toptether ##momsoftiktok ##dadlife ##parenting

♬ Spongebob - Dante9k

Tisuće mama zahvalile su Joni na ovom savjetu, a ako vas zanima još njenih savjeta, možete ih pronaći na Instagramu ili TikToku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.