Mama prema sinu u igri bacala loptice. Njegova reakcija će vas nasmijati

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis koji je podijelila Kirstie H. Ova mama snimila je preslatku reakciju svog sina Levija kada se igrala s njim i bacala loptice. Ovaj dječak već je oduševio korisnike popularne platforme videozapisom na kojem se smije na sav glas, a slično se ponašao i na ovoj snimci. 

Svaki put kad bi Kirstie Leviju bacila lopticu, on bi se počeo jako smijati, a njegov pozitivan i zarazan smijeh oduševio je mnoge koji su pogledali video. 

"Drago mi je što mi Levi iskače na naslovnici, uvijek mi popravi dan", "Dječji smijeh je tako zarazan", "Mogla bih cijeli dan gledati videozapise na kojima se bebe smiju", "Jednostavno predobro, odmah se bolje osjećam nakon što sam ovo pogledala", pisali su ljudi u komentarima. 

@krstn8r Part 2 of making Levi laugh by throwing his toys 😂 #foryou #foryoupage #baby #babyboy #babylove #babytok #babytiktok #boymom #funny #funnyvideos #funnyvideo #fy #fypage #fypシ゚viral #viral #trending #momtok #momlife #momsoftiktok #babiesoftiktok #babies #laugh #follow ♬ Circus Music - The Hit Crew Kids
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.