Mama slučajno snimila prvi smijeh kćeri, video oduševio stotine tisuća ljudi

Screenshot: Instagram

Smijeh bebe može popraviti dan svakog roditelja, a jedan video pravi je dokaz za to. Kada je mama, Taucha Post, prolazila kroz loš dan, slučajno je uhvatila nešto što joj je u potpunosti popravilo raspoloženje - prvi smijeh njezine kćeri.

Naime, Taucha je pokušavala snimiti sebe dok prakticira tehnike samoregulacije. Kao instruktorica joge i savjetnica za ADHD, imala je nekoliko trikova za suočavanje s negativnim osjećajima. No, upravo je reakcija njezine bebe na te vježbe konačno izbacila mamu iz lošeg raspoloženja.

U preslatkom isječku, Taucha je započela tehniku disanja koja je uključivala mahanje rukama. Kada je njezina kći vidjela te pokrete, bila je oduševljena i počela se smijati po prvi put. Mama je bila toliko oduševljena što je svjedočila ovom predivnom trenutku da se i sama brzo pridružila smijehu.

"Izuzetno sam se loše osjećala. Započela sam tehniku 'disanje radosti'. Moja kćer se prvi put nasmijala sa mnom. To je bila čista sreća", podijelila je mama u opisu objave na Instagramu.

Ne samo da je prvi smijeh ove djevojčice potpuno poboljšao raspoloženje njezine mame, već je dirnuo i mnoge korisnike društvenih mreža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.