Mama snimila sladak trenutak između kćeri: Moje srce to ne može podnijeti

Screenshot: TikTok

POVEZANOST između sestara vrlo je posebna, što dokazuje i primjer koji je Madi James objavila na svom profilu na TikToku. Ova mama snimila je sladak trenutak između svoje dvije male kćeri u automobilu koji se dogodio dok su obje djevojčice bile u autosjedalicama.

Naime, starija djevojčica (desno) htjela je svojoj sestri dati jedan krumpirić. Međutim, krumpirić je bio prekratak i nije ga uspjela dati sestri koja je ispružila ruku i spremno čekala da dobije hranu. Ono što je potom njezina starija sestra učinila, dirnulo je tisuće ljudi koji su komentirali prizor. Naime, pametna djevojčica je uzela dulji krumpirić i ispružila ga prema sestri, koja je ovoga puta mogla uzeti isti.

Madi je ovakvo ponašanje svoje kćeri dirnulo, pa je na videozapis napisala: "Moje srce ovo ne može podnijeti." U opis objave dodala je da su ovakvi trenuci oni zbog kojih je ponosna što je mama. Od objave prije nekoliko dana, video je postao viralan i pogledan je više od 19 milijuna puta.

@madijames123 Its moments like this that make being a mama so worth it 🥹 #momtok #sharingiscaring #siblinglove ♬ Cinema - MUSIC_ONC
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.