Manekenka i glumica iznenadila priznanjem da je dobila 25 kilograma u trudnoći

GLUMICA, manekenka i dizajnerica Rosie Huntington-Whiteley je tijekom intervjua s najpoznatijim plus size modelom Ashley Graham otkrila da joj je trudnoća bila "intenzivno putovanje".

"Uživala sam u samoj sebi. Otpustila sam uzde. Bilo je to novo iskustvo i željela sam vidjeti kako će to teći", ispričala je ova 32-godišnja ljepotica.

Ipak, priznaje da se poprilično šokirala u šestom mjesecu trudnoće kada je shvatila koliko je kilograma dobila. Iako se trudila prihvatiti svoje tijelo koje je prolazilo kroz nevjerojatnu transformaciju, to joj nije bilo najlakše.

"Na kraju sam se osjećala zbilja snažno u svom tijelu, ali trebalo je proći vremena da dođem do toga", objasnila je.

Najteže joj je bilo izgubiti kilograme nakon porođaja.

"Gledala sam se u ogledalo i razmišljala kako imam 13 do 18 kilograma za izgubiti. Išla sam u teretanu, a one nisu odlazile. Bilo je to vrlo ponižavajuće za mene jer sam većinu života imala određen tip tijela", priznala je te dodala kako je tek tada shvatila zašto je nekim ljudima teško pojaviti se u teretani.

Osim toga, počela je osjećati krivnju jer je u prošlosti ljude uvjeravala da je dovoljno odlaziti tri puta tjedno u teretanu kako bi izgledali poput nje, a sada je shvaćala da to ponekad nije toliko jednostavno.

Otprilike sedam mjeseci nakon porođaja snimala je kampanju za svoju liniju kupaćih kostima i procurile su neobrađene fotografije, a ubrzo se suočila i s brojnim kritikama na račun svog izgleda. Priznaje da ju je to šokiralo. Osobito komentari prema kojima je njezino tijelo "samo još jedno u nizu tijela koje je trudnoća uništila".

Trebalo joj je otprilike godinu dana da se vrati na staru kilažu, ali se njezino mišljenje drastično promijenilo.

"Svi su različiti. Želim da se svaka majka usredotoči na sebe, ali i na vrijeme koje provodi sa svojim djetetom. S vremenom će se i to dogoditi, opet ćete se osjećati dobro, ako ne i bolje nego prije. I ja se osjećam puno bolje, a sada i puno više poštujem vlastito tijelo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.