Nevena Rendeli: Živjelo dojenje, ali i boca koja ponekad život spašava

SVJETSKI tjedan dojenja na društvenim su mrežama obilježile brojne poznate mame. Prvo je Petra Nižetić objavila fotografiju na kojoj doji dvomjesečnog sina Jozu, a onda se i supermodel Gisele Bundchen prisjetio da joj je period dojenja bio najposebniji dio majčinstva.

Upravo je Bundchen bila motivacija voditeljici Neveni Rendeli pa je na Instagramu odlučila podijeliti svoje iskustvo. Objavila je fotografiju na kojoj kraj svojih dvogodišnjih blizanki u naručju doji kćerkicu Vitu.

“Iako su me ovakve fotke pomalo nervirale kad su blizanke bile male jer sam njih od početka i dojila i hranila na bočicu i onda sam nakon 4 mjeseca premorena odustala od dojenja i uvijek sam se nekako osjećala krivom zbog današnjeg trenda/pressinga. S Vitom je priča bila puno jednostavnija i lakša i evo je još uvijek uživa na prsima”, napisala je Rendeli i poručila mamama da ne dopuštaju da im drugi nameću što bi i kako trebale raditi sa svojom djecom.

“Dojenje je stvarno super kad ide lako a ponekad je bočica jednostavno dobar izbor i za vas i za vaše dijete. Nitko se ne bi trebao osjećati manje mama zbog toga. Živjelo dojenje, ali živjela i boca koja ponekad život spašava”, dodala je. 

Mame su joj zahvalile na iskrenosti i podijelile svoja iskustva s dojenjem, a zaključak s kojim su se sve složile je da “dojila ili dala bočicu, mama je mama”.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.