VIDEO Urnebesna reakcija djevojčice kada je saznala da će dobiti seku

Foto: 123rf

KADA je u pitanju spol djeteta koje se još nije rodilo, nisu samo mame i tate ti koji imaju određene želje. Ako imate već jedno dijete, a čekate još jedno, znajte da će vaše starije dijete biti to koje će se najviše veseliti i najviše rastužiti kada doznaju spol bebe koja stiže.
Dok su roditelji odrasli i razumni i manje više žele samo jedno - dobiti zdravo dijete bez obzira na spol, starija djece neće biti toliko tolerantna. Uglavnom je to tako i tu nema pomoći osim da se s vremenom jednostavno pomire sa situacijom ako su baš toliko razočarani što neće dobiti željenog bracu ili seku.


I ako mislite da djeca po inerciji žele dobiti brata ili sestricu istog spola kao što su i oni - jer mislili bi da je da cure žele seke, a braća braću - ni to nije nikakvo mjerilo. Baš nikakvo!

Dokaz je i ovaj video koji je trebao prikazati obiteljsku sreću prilikom otkrivanja spola djeteta, ali je nažalost završio u suzama starije sestre. I to kakvim suzama!




Malena jednostavno nije nikako mogla prikriti silno razočaranje što će joj uskoro doći seka. Mama je možda mislila da će se njihova kćer silno obradovati prinovi s kojom će već u dogledno vrijeme moći dijeliti lutkice i uživati u istim igrama, ali ona je tako silno htjela brata!

Zato ako ste i sami u sličnoj situaciji i još uvijek ne znate spol svog drugog, trećeg djeteta, jednostavno ne možete biti sto posto sigurni da će vaše starije dijete biti sretno onim što će dobiti.

A umjesto da im to otkrijete na ovako pomalo pompozan način, možda bi bilo bolje djetetu koje primjerice želi brata, a vi znate da im želja neće biti ispunjena saopćiti to na malo mirniji način. Uz razgovor i utjehu, jer dijete će se s vremenom sigurno pomiriti i s bratom i sa sestrom, ali ne dajte im da se ovako gorko razočaraju.

Otkrivanje spola može biti vrlo lijepo iskustvo za cijelu vašu obitelj, ali ne ovako - jer nam i samima dođe da nakon ovakve reakcije zagrlimo to razočarano dijete i šapnemo joj da ni seke stvarno nisu loše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.