Novopečeni tata krenuo po suprugu i bebu iz bolnice, ali plan se brzo izjalovio

Screenshot: TikTok

Connor i Chloe, par iz Velike Britanije, s velikim su iščekivanjem dočekali rođenje svog sina, Albieja, koji je 2. kolovoza stigao na svijet carskim rezom. Chloe se brzo oporavljala, a nakon nekoliko dana u bolnici, mama i beba bili su spremni za povratak kući. No, plan koji je izgledao jednostavno - da ih Connor pokupi autom i odvede kući - nije se odvijao po planu.

Connor je tek nekoliko dana bio tata kada je prvi put osjetio kako roditeljstvo može biti pravi izazov. Kada je krenuo prema bolnici po Chloe i Albieja, primijetio je da motor automobila treba malo ulja. Zvuči kao sitnica, zar ne? No, ovdje stvari počinju teći po zlu.

"Otrčao sam do garaže i uzeo bocu ulja", ispričao je Connor. "Otvorio sam čep i počeo ulijevati ulje, ali nešto mi nije izgledalo kako treba. Tek kad sam pogledao bocu, shvatio sam da ulijevam tekućinu za kočnice i kvačilo."

Pomoć u zadnji čas

Svjestan da pokretanje motora može pogoršati situaciju, Connor je odlučio ne riskirati. Ali sada je već kasnio po svoju obitelj, a panika je počela rasti. Tada se sjetio da u kući ima pomoć - tu je bila njegova punica Amanda.

"Viknuo sam joj da mi pomogne i da me odveze do bolnice", prisjeća se Connor. Amanda je odmah uskočila u auto i krenula prema bolnici, dok je Connor pokušavao prikriti svoju frustraciju.

Video koji su podijelili na svom TikTok računu prikazuje dio vožnje kući, gdje Connor cijelo vrijeme izgleda pomalo posramljeno. "Želio sam biti taj koji će doći po svoju ženu i sina te ih odvesti kući. Umjesto toga, našao sam se kao putnik u autu mame svoje žene", rekao je s osmijehom.

@conandchloo Nanny to the rescue 🤣 #foryou #fyp #newborn #babyboy #babytiktok #newmom #funny #babytok #viral ♬ original sound - Allanah

Idućeg dana, Connor je ispustio pogrešnu tekućinu iz motora i napunio ga pravim uljem, ali ta mala pogreška već je postala zabavna obiteljska anegdota.

Roditeljstvo - stalni izvor izazova

Ova mala nespretnost samo je jedan primjer koliko roditeljstvo može biti izazovno već od samog početka. Istraživanje Pew Research Centera pokazuje da 41 posto roditelja smatra kako je briga o djeci često naporna, a čak 29 posto njih priznaje da su pod stresom većinu vremena.

Connorova priča savršeno prikazuje tu kombinaciju kaosa i radosti koja dolazi s novom ulogom roditelja – uz puno smijeha i pokoju pogrešku, ali uvijek s ljubavlju na prvom mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.