Pet znakova da ste upoznali pravog partnera ili partnericu, prema savjetnici

Foto: Pexels

Naučeni smo vjerovati da ćemo jednostavno osjećati i znati kada pronađemo "onog pravog" ili "onu pravu". Zamišljamo tu vezu kao savršenu i ispunjenu beskrajnom srećom. Međutim, stvarnost je mnogo složenija, tvrdi savjetnica za veze, Lorna Poole.

"Kada sam bila djevojčica, obećala sam sebi da se neću zadovoljiti bilo kim. Željela sam doživjeti pravu ljubav, onu koju imaju neki sretnici. Znala sam se našaliti s drugima da im mogu dati savjet o tome što ne trebaju raditi", otkrila je za YourTango.
Podijelila je šest znakova da smo napokon pronašli muškarca s kojim možemo provesti cijeli život.

1. Uvijek se trudi

"Bez obzira u kojoj ste fazi veze, on se uvijek trudi da veza napreduje na sljedeću razinu. Nakon tri mjeseca jasno vas naziva svojom djevojkom, a već nakon prvog spoja želi vas ponovno vidjeti", ističe savjetnica.

2. Pažljiv je prema vašim potrebama

Pravi muškarac zna potrebe svoje partnerice i zna je iznenaditi nečim što je spomenula da želi prije nekoliko mjeseci. "Također, nikada ne prestaje truditi se da vam pokaže koliko mu je stalo", ističe Poole.

3. Osjećate se voljeno

Savjetnica objašnjava: "Sitnice koje radi za vas čine da se osjećate posebno. Kaže vam da vas voli, ne zato što to očekujete, već zato što to zaista osjeća i želi vam to reći."

Dakle, radi stvari iz ljubavi, poput popravljanja automobila, kuhanja obroka i slično.

4. Ne možete zamisliti život bez njega

"To ne znači 'umrijet ću bez tebe', već 'kada zamišljam svoju budućnost, ti si uvijek dio nje'. On osjeća isto, i ne samo da dijelite sadašnji trenutak, već i razgovarate o zajedničkoj budućnosti", kaže Poole.

5. Daje vam slobodu da budete svoje

"Kad sam pitala svoju najbolju prijateljicu zašto je njezina veza tako uspješna, rekla mi je da je ključ bio u tome što je imala slobodu ostati svoja, ali sada s partnerom uz sebe. Ovo je ključan element uspješne veze, a jedno istraživanje iz 2016. to također potvrđuje. Dakle, nikad se ne zadovoljavajte drugim najboljim, već idite za onim što želite i ne odustajte dok to ne pronađete. Sjajni muškarci čekaju na vas i čekaju da se zaljube u savršenu ženu. Stoga nemojte misliti da je nemoguće imati ono što želite, nego učinite što trebate da ga dobijete." zaključila je savjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.