Reality zvijezda objavila fotku sa sinom, fanovi se pitaju je li on djevojčica

Foto: Instagram

NAKON što je objavila fotografiju na kojoj obavlja online kupovinu božićnih poklona sa svojim sinom Reignom, Kourtney Kardashian se našla na udaru kritika svojih fanova.

Na fotografiji sjedi s laptopom, dok njen najmlađi sin stoji kraj nje. Četverogodišnji Reign, odnosno njegova duga kosa, bila je okidač zbog kojeg su neki počeli napadati reality zvijezdu.

“Mislim da je Reign djevojčica”, “Reign treba šišanje”, “Je li kraj tebe dječak ili djevojčica?”, “Molim te, odreži dječaku kosu. Radiš to s Masonom, ne razumijem. Žao mi je što nisi rodila još jednu djevojčicu, ali pusti ga da bude dječak”, neki su od komentara nezadovoljnih fanova.

Osim što su kritizirali izgled četverogodišnjeg djeteta, neki su upozorili da ga Kourtney zapostavlja zbog kupovine.

“Mama, hladno mi je. Ne budi nepristojan, mama kupuje”, “Bolje da kupiš ručnik djetetu”, “Djevojčici je hladno, a ti si za računalom umjesto da joj daš ručnik da se pokrije. To je zlostavljanje”, poručili su joj.

Bilo je, naravno, i onih koji su stali u obranu reality zvijezde i poručili da su neke osobe pretjerale.

“Reign si može i sam uzeti ručnik koji se nalazi na stolcu umjesto da se oslanja na mamu, a dužina njegove kose ne bi trebala biti ničiji problem”, kažu.

Kourtney nije odgovorila na niti jedan komentar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.