Roditelji djevojčicama kupili električni automobil, video vožnje nasmijao ljude

Screenshot: TikTok

MAMA Jenni je na TikToku podijelila videozapis svojih kćeri i njihovog prvog susreta s dječjim električnim automobilom. Djevojčice su automobil dobile na dar, a ubrzo su sve počele nasmijavati svojom lošom vožnjom. 

Iako su ih roditelji prvo pustili da se voze bez kacige, nakon što su se nekoliko puta zaletjele u ogradu ili zid, odlučili su da je bolje zaštititi ih. Videozapis je nasmijao milijune korisnika TikToka, a od objave je na popularnoj videoplatformi pogledan dvadeset milijuna puta. Neki od korisnika našalili su se da su im djevojčice popravile dan svojom vožnjom.

"Čini mi se da nisu čule za kočnicu ili okretanje volana. Bit će veselo kad jednom odrastu", "Pokažite im ovaj video prije nego što krenu polagati, sigurno ćete se svi smijati", "Ovo mi je popravilo dan, urnebesne su", "Jadan tata, čovjek izgleda kao da je pod ogromnim stresom", "Stavljanje kaciga na glavu nakon nekoliko sudara me uništilo, nisam se mogla prestati smijati", neki su od komentara. 

@fk8jenni Replying to @hailey✨ So many people asking to hear the original audio🫴🏼😂 #fyp #foryoupage #kidsoftiktok #lol #funny #falling #drillbattery #powerwheels #funnykids #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Fk8jenni
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.