Rupert Grint otkrio kako je reagirao kad je čuo psovku iz usta 21-mjesečne kćeri

Foto: EPA-EFE

DJECA su dražesna stvorenja, ali iz njihovih usta ponekad izlaze šokantne stvari. Nastojimo ih naučiti lijepom ponašanju i čarobnim riječima poput izvolite, oprosti i hvala, ali često od nas i ostalih ljudi iz okoline čuju i ono što ne bismo htjeli da ponove.

Kad su ovakve stvari u pitanju, nije bitno jeste li slavni ili ne. Svim roditeljima je isto, a zvijezda filmova o Harryju Potteru jedan je u beskonačnom nizu roditelja koji se moraju nositi s dječjim prljavim jezicima.

Rupert Grint, koji je najpoznatiji po ulozi Harryjevog najboljeg prijatelja Rona Weasleyja, u intervjuu za The Tonight Show je priznao da je njegova mala kći počela govoriti riječ na J. Grint tvrdi da se to događa poprilično često, a kod njega to izaziva smijeh. 

Malena Wednesday G. Grint rodila se 2020., a Rupert i njegova supruga Georgia Groome uživaju u svakom trenutku roditeljstva.

"Sviđa mi se, fenomenalno je", rekao je Grint Fallonu o svom doživljaju očinstva, priznajući da mu je puno ljepša ova faza kad djevojčica već dosta priča i igra se, s obzirom na to da bebe jednostavno, kako kaže, ne rade ništa.

21-mjesečna Wednesday itekako priča: "Ona govori, ona govori. Ona ima svoje mišljenje", tumači Grint.

Premda je prva pretpostavka da je psovke djevojčica čula od roditelja, glumac se uspio opravdati objasnivši da je vodi često na set, gdje glumi lika koji puno psuje. "Sad to govori samo kad je jako uzbuđena. Danas sam je odveo u trgovinu igračaka, a ona je samo šetala uokolo ponavljajući riječ na J."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.