Video prijateljica koje su saznale da su trudne u isto vrijeme pogledan 8 mil. puta

Screenshot: TikTok

NAJBOLJE prijateljice Avery Phillips i Gabby Seekell oduševile su milijune korisnika TikToka videozapisom u kojem su saznale kako su obje trudne u isto vrijeme. Avery je Gabby pozvala kod sebe i pravila se da se slikaju u ogledalu dok stoje ispred ogledala, a zapravo je imala plan snimiti reakciju svoje najbolje prijateljice na ovu predivnu vijest.

Avery je iz džepa izvadila pozitivan test za trudnoću, a Gabby je bila šokirana. No, nakon svega nekoliko trenutaka otkrila je da je i sama trudna. Nakon što je i Gabby podijelila svoju vijest, obje žene su počele uzbuđeno vikati i skakati. Avery je u opisu otkrila kako je istovremena trudnoća bio san koji su ove prijateljice imale od malena. 

U objavi na TikToku napisala je: "Jedan od najboljih trenutaka mog života! Pozadinska priča: išle smo na djevojačku večer i zamolila sam svoju najbolju prijateljicu Gabby da dođe kako bih joj rekla da sam trudna. Ispostavilo se da je imala istu takvu ideju. Jedva čekamo naše najbolje bebe koje dolaze ovog prosinca!", napisala je uzbuđena Avery.

@averyphillips__ One of the best moments of my life!!!! Backstory, we were going to a girls night and I asked my best friend, Gabby, to come over so I could tell her I was pregnant. Turns out, she had the same idea to tell me 😭 all the happy tears!!! Can’t wait for our bestie babies coming this December!!! #pregnant #pregnancytiktok #pregnancyannouncement #pregnantbestfriends #pregnantbesties #pregnantbestie @GabbySeekell ♬ Dreams - The Cranberries
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.