Video upoznavanja sestre i mlađeg brata nasmijao milijune, pogledajte zašto

Screenshot: Instagram

Roditelji Jay i Sharon Wey nedavno su naučili važnu lekciju o roditeljstvu: djeca nikada ne zaboravljaju obećanja.

U sada viralnom Instagram videu, Jay i njegova supruga Sharon objašnjavaju svojoj dvogodišnjoj kćeri da će mama uskoro roditi te da kreću u bolnicu.

"Sljedeći put kad nas vidiš, imat ćemo poklon za tebe", rekao je Jay kćeri. Lice djevojčice zablistalo je na spomen poklona.

U bolnici je uzbuđeno upoznala svog mlađeg brata. Trenutak je bio presladak i roditelji su se složili da sve ide bolje nego što su očekivali. Međutim, djevojčica je iznenada počela gledati po sobi, a zatim je svog mlađeg brata upitala: "Gdje je moj poklon?"

"Mislili smo da će mlađi brat biti dovoljan", rekao je Jay za TODAY.com, uz smijeh. "Ona se očito nije složila", dodao je.

Sumnja da je njegova kćer očekivala razmjenu poklona.

"Napunila je torbu raznim igračkama za svog brata. Ta torba koju nosi u videozapisu bila je za njega", otkrio je tata. Međutim, djevojčica je poslije posjeta ipak dobila igračku.

"Rekli smo da je to poklon njenog brata i stvarno joj se svidjelo", podijelio je Jay. Sharon i Jay bili su zabrinuti da bi njihova kćer mogla biti ljubomorna na novog člana obitelji, ali pokazalo se da nisu imali razloga za brigu.

Video je skupio više od 18.8 milijuna pregleda i preko 1.5 milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.