Čekanje koje ubija: Evo zašto ti nije odgovorio na poruku

Foto: weheartit

JEDNO od najčešćih pitanja na usnama žena je upravo to: "Zašto mi nije odgovorio na poruku?" - i znamo, neizvjesnost ponekad može biti grozna, a na pamet nam padaju svakakvi scenariji. Stručnjakinja za veze Andrea Syrtash objašnjava nekoliko razloga zašto nije odgovorio.
 
Niste još u vezi
 
Žene i muškarci imaju potpuno drugačije viđenje veze na samom početku. Dok će žena već nakon jednog spoja imati ideje o vezi i misliti da je sasvim prirodno da muškarac odgovori na poruku, muškarci jednostavno dišu malo drugačije. Nije stvar u tome da on nije zainteresiran - stvar je u tome da on jednostavno još nije toliko angažiran.
 
Loš tajming
 
Ponekad uopće nije stvar u ženi koja šalje poruku, nego u lošem odabiru tajminga. Možda je u gužvi, možda je na sastanku, možda je ostavio mobitel doma i jednostavno ne može odgovoriti. U svakom slučaju, i to se događa, pa je najbolje uzeti u obzir te mogućnosti prije nego što se prepustimo panici.
 
Izbjegava te
 
Muškarci su stručnjaci kada je riječ o izbjegavanju. Bilo bi puno jednostavnije da samo nazove i kaže: "Sorry, nisam zainteresiran" - ali rijetko će koji to stvarno napraviti. Većina će samo pustiti da se stvar razvodni i nadati se da će žena prva prekinuti. Znamo, nije baš najhrabriji potez, ali očito funkcionira.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.