Cvijeće sa stilom: "Flower box" od sada i u Green Goldu

MLADA poduzetnica Velina Oršolić, pokrenula je jedinstveni brand na ovim područjima u Green Gold centru, pod nazivom Flower Box - individualan i originalan pristup kulturi i estetici darivanja. Flower Box – prezentacija i dostava rezanog cvijeća u kutiji sa personaliziranom porukom snažna je izjava stila, bilo da se radi o individualnom ili korporativnom darivanju.

Zgodne kutijice sa cvijećem oduševit će sve ljubitelje elegantnih stvari, kao i one koje žele razveseliti najmilije na poseban način.

U ovoj priči o cvijeću radi se o brandu s razgranatim načinom poslovanja koji uključuje brandirano pakiranje poklona, ambijentalne svijeće i ostale estetske detalje koji taj isti poklon čine polivalentnim.

Pozivamo vas da zaigrate nagradnu igru putem Flower Box Facebook stranice kojom se nagrađuje konstantna vjernost klijenata, dobrodošlica novih te potiče intriga znatiželjnika. Posebnost branda ističe se i činjenicom da je jedini na ovim prostorima, prepoznat kao hit među poznavateljima lijepog, profinjenog i inovativnog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.