Flower Box Elise Box: Inovativan i poseban pristup darivanju

ELISE Box je jedinstvena i elegantna prezentacija rezanog cvijeća u futroli umotanog u najfiniji papir i satensku traku. Radi se o novom proizvodu na području cvjećarstva i aranžiranja koji je dizajnerski osmislila vlasnica Flower Box branda, gđica Velina Orsolić.

Želja je bila inovativni proizvod koji će uz samu Flower Box kutiju osvježiti ponudu i još jednom zaintrigirati maštu kako stalnih tako i novih klijenata ovoga branda.

Također, Elise Box je vrlo odmjeren i pomno biran poklon koji izaziva nevjerojatan ushit kao i Flower Box slavna kutija, vizualno domišljatiji i intrigantniji. Slaže se po zahtjevu klijenata, no po Flower Box standardima i normama.  



Cvijeće i boje birate Vi!

Flower Box Vam također nudi i uslugu brandiranog zamatanja poklona koja se dogovara putem kontakt telefona ili na licu mjesta, u Flower Box Shopu, Green Gold Centar, Radnička 52, Zagreb.

Za više informacija potražite Facebook stranicu na linku: https://www.facebook.com/FlowerBox.hr/

Najbržeg čitatelja koji se pojavi u Flower Boxu i naglasi kako je stigao preko Index Rougea, ljubazno osoblje nagradit će dragocjenim poklonima iz svoje ponude! Požurite i sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.