Izvrstan i u kuhinji: Tony Cetinski pripremio doručak za novinare

KARIZMATIČNI Tony Cetinski jutros je za novinare pripremio sasvim neobično i originalno druženje.

Tony je, naime, umjesto klasične press konferencije, novinarima pripremio zdrav i hranjiv doručak u prostorima zagrebačkog Velveta te tako predstavio svoj novi album "Opet si pobijedila".

Rad na ovom albumu trajao je pune četiri godine pa su tako sve pjesme birane pomno i bez žurbe, a prva tri singla s tog albuma već su postigla nevjerojatan uspjeh kod vjerne Tonyjeve publike.

Zadovoljstvo novim albumom vidjelo se jutros i na licu ovog slavnog hrvatskog pjevača koji je u dobroj atmosferi, s crveno - bijelom pregačom prebačenom preko casual kombinacije, predstavnicima medija ispekao kajganu od bjelanjaka uz beskvasni kruh, rajčicu i svježi sir te tako pokazao kako je u kuhinji vješt koliko i na pozornici.

Najizvođeniji hrvatski izvođač za Index je otkrio i neke detalje o svojoj novoj turneji pa smo tako saznali da će je započeti u Splitu, a završiti u Varaždinu, a publika može očekivati dobru zabavu i pristupačnu cijenu karte.

Pssst! Uvijek nasmijani Tony otkrio je i tajnu svog odličnog izgleda: 3 dana jede zdravo, 1 dan bez suzdržavanja, a zatim opet 3 dana zdravo.

Pogledajte kako je izgledao "doručak s Tonyjem":

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.