Ljubavne lekcije koje smo naučile iz filmova

Foto: Facebook

NEKE ljubavne savjete čule smo od roditelja, neke od prijateljica. No, ima i onih koje smo naučile iz filmova.

Časopis Cosmopolitan naveo je nekoliko ljubavnih lekcija koje smo naučile iz najpoznatijih filmova s tom tematikom.

1. Sex and The City


Nakon što ju je Mr. Big ostavio pred oltarom, Carrie je uzela vremena samo za sebe. Ne podcjenjuj to vrijeme, jer ti ono može pomoći da shvatiš što doista želiš i zaslužuješ.

2. Crazy, Stupid, Love


I nakon duže veze ili braka, nemojte se prestati međusobno osvajati. Kada nađete vremena, izađite skupa van i dobro se zabavite, baš kao nekad.

3. What's Your Number?

Naučena lekcija - pravi frajer je u tvojoj budućnosti, a ne prošlosti. Da je bilo dobro, još bi bili zajedno, zar ne?

4. One Day


Svaka veza ima svoj "tajming" - nekima treba mjesec dana da se odluče na "korak više", nekima godina dana, a nekima deset. Bitno je da se ne zamaraš time što rade drugi oko tebe.

5. Ruby Sparks


Ne pokušavaj mijenjati svog partnera u idealnog, jer nitko nije savršen. Vjerojatnije je da ćeš postići totalni kontraefekt.

6. Breakfast at Tiffany's


Tko nikada nije bio povrijeđen i razočaran? No, Audrey Hepburn dokaz je da ponekad treba srušiti zidove koje smo izgradili oko sebe kako bi doživjeli pravu ljubav.


7. The Notebook


Još se sve dobro sjećamo da je Allie prvo odbila ljubav svog života, no ipak mu je naknadno odlučila dati priliku. To što s nekim nisu frcale iskre pri prvom susretu, ne znači da ga moraš odmah prekrižiti.

8. Love Actually

Ljubav se doista može dogoditi bilo kad.

9. He's Just Not That Into You

Ponekad se pokaže da ti je ljubav bila čitavo vrijeme pred nosom, ali ju sve dosad nisi uspjela prepoznati. Pitamo se zašto ne?

10. The Five-Year Engagement


U filmu glavni glumci stalno odgađaju vjenčanje, dok ne riješe sve probleme koje imaju. Čak i da uzmete pauzu jedan od drugoga, nije smak svijeta, već normalna stvar, koja se može dogoditi bilo kome. Bitno je samo da uspijete riješiti sve što trebate.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.