Muške sms navike koje nam nikada neće biti jasne

Foto: Abercrombie, Screenshot Youtube

IMA puno stvari koje nikada nećemo shvatiti kod muškaraca. Jedna od tih stvari su i njihove sms navike, jer nije rijetka pojava da se žene zapitaju nad porukama koje (ne) primaju.

1. Ne javljanje

Ono što ženama nikada neće biti jasno je kako muškarci ne mogu biti na važnom sastanku, vani s dečkima i slično i ne naći 20 sekundi za poslati poruku curi? Njima opet nikad neće biti jasno zašto nam je takva poruka bitna (a bitna je!). I tako u krug. Nama se to ne događa.

2. Glupi odgovori

Posebno ako u poruci stoji nešto lijepo, u rangu "htjela bih te vidjeti" i odgovora "Ok". Najžalosnije je što u dosta slučajeva oni nisu ni svjesni "glupoće" svog odgovora, niti bi razumjeli naš prigovor, jer su jednostavno - drugačiji, što ne mora nužno značiti nešto loše (iako mi na to prvo pomislimo). Nama se to ne događa.

3. Odgovor s vremenskim rasponom

I to tolikim da se iznenadiš kad ga dobiješ, jer si potpuno zaboravila da si uopće poslala poruku. Zašto nas to živcira? Upravo zato što je nemoguće da niste pogledali na mobitel nekoliko sati. Ono što je još gore je ako drugoj strani piše da ste poruku pročitali. Nama se to ne događa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.