Nova veza: Kako uz novog dečka zadržati vlastitu slobodu?

Foto: Harper's Bazaar

DOGAĐA se i najboljima - iako si se zaklela da nećeš biti jedna od onih koja će se promijeniti kada pronađe dečka, došao je taj jedan zbog kojeg ti se čini da bi mogla zaboraviti na vlastitu slobodu. To je sasvim normalna reakcija, ali ipak, pametnije ju je zbjeći ako ikako možeš. Ovo su mali trikovi kojima ćeš i u vezi zadržati svoju prijašnju slobodu.
 
Dan za tebe
 
Bit će trenutaka kada se nećeš htjeti odvojiti od svog dečka, ali biti će i onih kada ćeš samo htjeti pobjeći u svoja 4 zida. Odmah na početku odredi dan kada ćeš se baviti isključivo stvarima koje nemaju previše veze sa tvojim dečkom - baš onako kako si radila kada si bia solo.
 
Dan za frendice
 
Većina nas si obeća da nećemo zapostaviti odnose s frendicama kada ulazimo u vezu, ali toga se jako rijetko uspijemo držati. Tu i tamo je sasvim ok reći frendicama da se nećeš vidjeti s njima jer se želiš družiti s dečkom, ali pazi da ti taj izgovor ne postane navika. 
 
Jasne granice
 
Kad si solo, nitko ti ne smije prigovarati kada zagrliš nekog muškog prijatelja, a kada imaš dečka, vrijedi isto pravilo. Ljubomora je slatka, ali ako tvoj dečko misli da pripadaš samo njemu, u startu mu moraš dati do znanja da si imala prijatelje i prije njega, i da ih ne planiraš početi tretirati drugačije zbog njega.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.