Primijeti me: Slatki načini na koje muškarci traže našu pažnju

Foto: Bershka

MOŽDA biste rekle da samo cure traže mušku pozornost, i da je muškarcima svejedno, ali i oni imaju svoje simpatične trikove kojima pokušavaju privući našu pažnju.

Ponašaju se kao klaunovi

Razbijanje čaša u kafiću možda djeluje kao da pokušava biti što veća seljačina, ali većina muškaraca koji to rade zapravo traže ženski pogled. U ovu kategoriju spadaju i razno razne vratolomije, pa će se tako muškarac koji pokušava zadiviti ženu možda popeti na drvo,  skočiti na glavu u plićak ili napraviti klauna od sebe na neki drugi način. Nama će djelovati djetinjasto, ali jedno je sigurno - primijetit ćemo ih.

Nose nama omiljene stvari

Ona košulja koju si jednom pohvalila ili parfem koji voliš nije slučajnost. Većina će ih reći da ne primjećuju da to rade, ali sasvim su svjesni da će način na koji miriše i izgleda izazvati pozitivnu reakciju kod tebe. Drugim riječima - žene nisu jedine koje su proračunate u odabiru odjeće.

Prave se važni


U kafiću će glasno pričati kako bismo ih primijetile, u autu će pustiti glasnu muziku i otvoriti prozore da ih svi čuju, u teretani će dizati utege koji su im preteški samo kako bi zadivili slučajnu prolaznicu. Većina žena se za njima neće okrenuti, ali oni su uvjereni kako je ovo savršeni recept za zaljubljivanje.

Prave se da nas ne poznaju

Udarac na ego je uvijek najefikasniji, a muškarci su jako dobro upoznati sa ovom taktikom. Kad pored njih prođe žena koju poznaju ili su u društvu cure koju promatraju iz prikrajka, pravit će se da ju ne poznaju. Time pokazuju da nisu zainteresirani, što ih čini puno privlačnijima djevojci koja želi da jesu. Žene ovo rade puno bolje, ali ni muškarci nisu daleko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.