Prva iskustva naše Maje: Zbog dijete sa zamjenskim obrocima sam poletna i ništa mi ne nedostaje!

Foto: Ilustracija Index

PRIJE 7 dana naša je Malja Škiljaica, pod vodstvom Olje Martinić, krenula na dijetu sa zamjenskim obrocima. Maji na putu do savršene figure pomaže brojač koraka, ali i Spiru-tein od čokolade i trešnje! Pročitajte kako se Maja osjeća nakon prvih tjedan dana.

Jesi li do sada zadovoljna dijetom?

Zasad jako zadovoljna, ne osjećam nikakve negativne  posljedice. Nakon prvih 7 dana vaga pokazuje 2kg manje, tako da sam itekako zadovoljna.

Je li dijetu teško pratiti ili su sve namirnice lako nabavljive?

Nije teško samo zahtijeva malo kuhanja, sto je dobro jer mi obveze bas ne ostavljaju puno slobodnog vremena. Uglavnom sve nađem u svakom  dućanu, ponekad možda špinat ili zelenu salatu bas nemam kod kuće, al zato sada unaprijed kupim više.

Koliko se ova prehrana razlikuje od tvoje dosadašnje prehrane?

Pa razlikuje se utoliko sto su obroci bolje izbalansirani i malo smanjeni. Spirutein je super jer se brzo smućka, a jako je ukusan i lako probavljiv.

Što ti najviše nedostaje?


Izazov je izaći van i piti samo vodu. :)  Al ništa mi zapravo ne fali.

Kako se osjećaš?


Osjećam se lagano, nikad sita al nikad ni gladna, tako da mi super odgovara ova dijeta.

Pomaže li ti brojač koraka, kako funkcionira?

 Brojač koraka mi je fenomenalan jer mogu vidjet koliko sam koraka napravila tj. koliko sam km prehodala u toku dana te koliko je kalorija potrošeno tom aktivnošću. Unose se parametri: visina težina i duljina koraka, a mjerač ima i senzor na pokret tako da registrira kad se osoba kreće.
Koristim ga samo dok hodam i super je znati da kroz dan u prosjeku prehodam bar 7 km! Nosim ga oko vrata da ga ne zaboravim da sve bude zabilježeno.

Zasladiš li se ipak ponekad?

Alkohol i slatkiše sam izbacila skroz, ali kad osjetim da mi je malo navečer pala energija i da sam gladna premda sam jela, pojedem žličicu brusnica ili uzmem kockicu čokolade više...

Sve naše djevojke mjerit ćemo ove srijede kako bi vidjeli kako su napredovale. Ostanite uz Index Rouge!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.